Bent U op zoek naar een loungeset? Breng dan een zeker een bezoekje aan Intergarden Design.

Bij Intergarden Design heeft U keuze uit een groot aanbod loungesets die uitgestald staan in onze showroom van meer dan 2000 m².
Met een loungeset van Intergarden Design zal je ontdekken hoe fijn het is buiten te ontspannen in uw tuin of op terras. 
Wij hebben voor u een selectie gemaakt en garanderen de beste prijs kwaliteit verhouding op al onze meubelen.
Alle meubelen zijn onmiddellijk leverbaar uit stock!

Nieuwste tuinmeubeltrend 2019 - ROPE

Een prachtig, zacht materiaal met een trendy uitstraling: je ziet Rope veel terug in onze tuinmeubel collecties.
Rope  is natuurlijk een algemene vertaling van touw maar we gebruiken niet zomaar een simpel touw voor onze weerbestendige tuinmeubelen. Net als onze weerbestendige kussens heeft ieder type  Rope een omhulsel van een duurzaam acrylaat zoals de Olefin stof van onze kussen hoezen. Dit materiaal heeft een hoge UV-bestendigheid, het is erg sterk en maar minimaal rekbaar. Een handige eigenschap is ook dat vuil en vocht er moeilijk in trekken, zodat schoonmaken makkelijk en vaak zelfs onnodig is. In de basis van deze draad zit een polyester kern zodat het percentage rekbaarheid minimaal is en de sterkte behouden blijft. Hierdoor kan ook het meubel gans het jaar buiten staan.
 

Onze merken tuinmeubelen 2019

4 Seasons Outdoor

Met de tuinmeubelen van 4SO vier je het buitenleven in elk seizoen!
Hoogwaardige tuinmeubelen waarmee je eindeloos van de zon kunt genieten, maar die ook tegen een buitje kunnen. Vlechtwerk, RVS, textileen en teak tuinmeubilair van traditioneel tot modern: 4SO biedt een uitgebreid assortiment met sets voor iedere stijl en elke tuin. De meubelen en kussens van ‘4SO’ zijn 100 % weerbestendig. Bovendien garandeert 4SO de beste kwaliteit! Niet voor niets biedt 4SO maar liefst 5 jaar garantie en op het vlechtwerk 10 jaar!

Garden Impressions

Tuinmeubelen in diverse stijlen en hoge kwaliteit ! Garden Impressions heeft voor iedereen wel een mooi tuinset of loungeset. Houdt U van een landelijke stijl of juist van een strak design, wij hebben het voor U. Alle vlechtwerk meubelen zijn weerbestendig, licht van gewicht, eenvoudig te reinigen en kleurecht. Alle meubelen hebben een aluminium frame waardoor de meubelen zeer sterk zijn en roestvrij.
Alle voorgestelde  meubelen zijn op stock waardoor onmiddellijk leverbaar!! 

Eigen import

Onze collectie wordt  vervaardigd met vooruitstrevende materialen en technieken en worden alle tuinmeubelen uitvoerig getest.
De meubelen hebben een scherpe prijs en zijn toch van hoge kwaliteit.
Bovendien genieten deze meubelen van 3 jaar garantie !!

Bekijk hier enkele modellen uit ons aanbod. Klik op de afbeelding voor meer informatie.