Bent U op zoek naar een loungeset? Breng dan een zeker een bezoekje aan Intergarden Design.

Bij Intergarden Design heeft U keuze uit een groot aanbod loungesets die uitgestald staan in onze showroom van meer dan 2000 m².
Met een loungeset van Intergarden Design zal je ontdekken hoe fijn het is te ontspannen in uw tuin of terras. 
Wij hebben voor u een selectie gemaakt en garanderen de beste prijs kwaliteit verhouding op al onze meubelen.
Alle meubelen zijn onmiddellijk leverbaar uit stock!

4 Seasons Outdoor

Met de tuinmeubelen van 4SO vier je het buitenleven in elk seizoen!
Hoogwaardige tuinmeubelen waarmee je eindeloos van de zon kunt genieten, maar die ook tegen een buitje kunnen. Vlechtwerk, RVS, textileen en teak tuinmeubilair van traditioneel tot modern: 4SO biedt een uitgebreid assortiment met sets voor iedere stijl en elke tuin. De meubelen en kussens van ‘4SO’ zijn 100 % weerbestendig. Bovendien garandeert 4SO de beste kwaliteit!

garden-impressions

Tuinmeubelen in diverse stijlen en hoge kwaliteit ! Garden Impressions heeft voor iedereen wel een mooi tuinset of loungeset. Houdt U van een landelijke stijl of juist van een strak design, wij hebben het voor U. Alle vlechtwerk meubelen zijn weerbestendig, licht van gewicht, eenvoudig te reinigen en kleurecht. Alle meubelen hebben een aluminium frame waardoor de meubelen zeer sterk zijn en roestvrij. Alle voorgestelde meubelen zijn op stock waardoor onmiddellijk leverbaar!! Hier een greep uit ons assortiment loungesets.

eigen import

Onze collectie wordt  vervaardigd met vooruitstrevende materialen en technieken en worden alle tuinmeubelen uitvoerig getest.
De meubelen hebben een scherpe prijs en zijn toch van hoge kwaliteit.
Bovendien genieten deze meubelen van 3 jaar garantie !!

Bekijk hier enkele modellen uit ons aanbod. Klik op de afbeelding voor meer informatie.