DUKE 4SO

Stoer, industrieel, modern, door alle aspecten bij elkaar is deze 4SO lounge een gegarandeerd succes voor buiten in uw tuin of op uw terras. Het unieke design  zit hem onder andere in de prachtige teakhouten elementen. Deze latten zijn in een mooi patroon verzaagd zoals te zien is in de platform uiteinden en de salontafel. De robuuste poten en rugdelen zijn gemaakt van gecoat aluminium in mat antraciet kleur. 
 
Door de lage en diepe zit heeft deze lounge een fantastisch comfortabele zit, onder het zitkussen hebben we namelijk een textilene bespannen. De luxe kussens hebben een afritsbare hoes van Olefin stof, deze is te wassen en drogen op 30 graden. Olefin is zeer UV bestendig en kan ook tegen regen, kou en warme temperaturen. Kiest u voor deze lounge op het terras, dan bent u zeker van jarenlang plezier van een uniek design en het beste comfort
MATERIAAL
  • teak- aluminium.
Bij deze lounge  is het prachtige teak bewerkt met onze Instant Grey whitewash. Dit is gemakkelijk bij te houden met onze onderhoudsmiddelen.
  • All weather kussens
De kussens zijn van hoge kwaliteit, let wel op dat de teak oliën op den duur in de stof kunnen trekken. Voorkom problemen en houd uw tuinmeubelen schoon, zodat u jaren van uw 4 Seasons Outdoor meubelen geniet!

Garantie
  • 5 jaar garantie op alle fabricage en constructie fouten