Tegenwoordig hoort OUTDOORCHEF met zijn gas-, houtskool- en elektrische barbecues tot de bekendste leveranciers op de internationale markt. Gedreven door de gestaag groeiende groep liefhebbers van de OUTDOORCHEF, kennen de productontwikkelaars en technici maar één doel: met veel enthousiasme en passie de innovatieve productontwikkeling van de Barbecue Culture voortzetten.

HET GEHEIM VAN EEN PERFECTE BARBECUE BELEVENIS

EENVOUDIG
Met de OUTDOORCHEF lukt u gewoon alles – en dat heel simpel. Met een paar eenvoudige stappen wordt de barbecue gemonteerd. Door de makkelijke bediening van de barbecue hebt u al gauw een perfect resultaat. Dankzij het trechtersysteem, het geëmailleerde rooster en de vetopvangbak is de barbecue snel weer schoon en klaar voor een volgend gebruik.
GEZOND
Voor OUTDOORCHEF de voorwaarde voor een geslaagde en lekkere barbecue belevenis. Ook hier draagt het innovatieve trechtersysteem van OUTDOORCHEF, door het voorkomen van vetvlammen en de mogelijkheid tot slow cooking, bij aan een lichte en gezonde lifestyle. Ook uw buren zullen het verschil merken.
VEELZIJDIG
Met de OUTDOORCHEF beheerst u iedere culinaire uitdaging. Of u nu op gas, houtskool of elektrisch grilt, kookt of bakt: onze intelligente barbecuesystemen en het veelzijdige assortiment aan accessoires voor de OUTDOORCHEF producten maken het barbecueën tot een ongecompliceerde en comfortabele vrijetijdsbelevenis.
 
BARBECUE CATEGORIEËN
 
HOUTSKOOL BBQ
De houtskool barbecue is de klassieker van de verschillende barbecue categorieên.  De ronde vorm verdeelt de hitte gelijkmatig en biedt dankzij de emaillering een eenvoudige reiniging.  Wie tijd heeft, veelzijdigheid zoekt en plezier aan het vuur beleeft, maakt met de houtskool barbecue van OUTDOORCHEF de juiste keuze.
GAS BBQ
Barbecueën met gas heeft alleen maar voordelen.
Dankzij de brandersystemen wordt de barbecue binnen de 10 minuten op temperatuur gebracht.  De warmte kan snel en eenvoudig via de knoppen op de gewenste temperatuur worden ingesteld en de barbecue reageert snel als de temperatuur moet worden gewijzigd!
Dankzij de slimme OUTDOORCHEF oplossingen is het mogelijk op onze gasbarbecues te grillen, koken en bakken tot in de perfectie.